~Sperand sa se intoarca~
|
09 Oct 2010, 21:09
|||
|
|||
Ma uitam la Rose,am schitat un zambet si i-am raspuns:
-“Normal ca stiu.”si am imbratisat-o. I-am privit in continu,era asa de minunat.Erau ca doua stele in noapte.Se iubeau asa de mult.In gand imi veneau o gramada de amintiri pe care le traisem cu Daisuke.Parca ieri ma plimbam pe pod simtind mirosul de flori de cires,vantul se juca cu parul meu apoi ne-am intins pe iarba verde si am facut un picnic sub copacul nostru. Sau cand incepuse ploaie si noi eram in parc.Eu eram ingrijoarata dar,el m-a luat in brate si mi-a zis ca totul va fi bine.M-a condus pana la mine acasa m-a sarutat in ploaie apoi a plecat.Cate moment minunate dar, singurul care mi-a ramas bine tiparit in minte a fost atunci cand ne-am intalnit prima oara. Era primavara eram la fantana cand un vant puternic mi-a luat toate foile,in momentul urator eram pe jos adunand foile iar una zburase in fantana iar,eu dupa ea.Toti incepusera sarada de mine inafara de el.El m-a ajutat sa ies de acolo si m-a dus la el acasa ca sa ma usuc,mi-a facut un ceai,mi-a dat numarul lui si m-a condus pana acasa.Aceea a fost cel mai frumos moment din lume. Apoi mi-am amintit unde eram defapt.Eram in camera cu Jake si Rose.Erau minunati.Ce norocosi erau..desi doar pentru doua ore.Eram extreme de fericita pentru ei. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|