~Sperand sa se intoarca~
09 Oct 2010, 21:09
Ma uitam la Rose,am schitat un zambet si i-am raspuns:
-“Normal ca stiu.”si am imbratisat-o.
I-am privit in continu,era asa de minunat.Erau ca doua stele in noapte.Se iubeau asa de mult.In gand imi veneau o gramada de amintiri pe care le traisem cu Daisuke.Parca ieri ma plimbam pe pod simtind mirosul de flori de cires,vantul se juca cu parul meu apoi ne-am intins pe iarba verde si am facut un picnic sub copacul nostru.
Sau cand incepuse ploaie si noi eram in parc.Eu eram ingrijoarata dar,el m-a luat in brate si mi-a zis ca totul va fi bine.M-a condus pana la mine acasa m-a sarutat in ploaie apoi a plecat.Cate moment minunate dar, singurul care mi-a ramas bine tiparit in minte a fost atunci cand ne-am intalnit prima oara.
Era primavara eram la fantana cand un vant puternic mi-a luat toate foile,in momentul urator eram pe jos adunand foile iar una zburase in fantana iar,eu dupa ea.Toti incepusera sarada de mine inafara de el.El m-a ajutat sa ies de acolo si m-a dus la el acasa ca sa ma usuc,mi-a facut un ceai,mi-a dat numarul lui si m-a condus pana acasa.Aceea a fost cel mai frumos moment din lume.
Apoi mi-am amintit unde eram defapt.Eram in camera cu Jake si Rose.Erau minunati.Ce norocosi erau..desi doar pentru doua ore.Eram extreme de fericita pentru ei.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: ~Sperand sa se intoarca~ - by Afrodita LaFont - 09 Oct 2010, 21:09