Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore
|
09 Oct 2010, 22:37
|||
|
|||
Wow, in sfarsit am o fereastra de doua ore.
Este perfect! Si stiu si locul perfect unde sa imi petrec timpul: la biblioteca! Este locul perfect pentru recreere. Sa fiu sorbita de carti este cel mai bun timp de liniste. Plus ca aflu ceva nou. M-am ridicat de pe patul meu mult prea mare si foarte confortabil din camera mea din turnul Astropufilor si m-am indreptat spre locul meu preferat din scoala. _______ Totul este minunat aici... Am inapoiat cartile imprumutate si m-am dus direct spre sectorul de Istorie a Magiei. Inca nu am devorat toate cartile de-acolo. Sa ma uit... O, Doamne! Sunt atat de multe carti! "Viata si minciunile lui Albus Dumbledore"...Cartea asta nu am citit-o. Am auzit ca acest Albus Dumbledore a fost unul dintre cei mai mari directori de la Hogwarts. Cine stie, poate chiar o sa imi placa cartea. Dar pana sa o imprumut, mai bine incep sa o citesc... ...Apropiindu-se acum de varsta de 18 ani, Dumbledore a terminat scoala Hogwarts incununat cu lauri - Baiat Fruntas, Perfect, Castigator al Premiului Barnabus Finkley pentru Vraji de Exceptie, Reprezentatul Tinerilor din Marea Britanie in cadrul Vrajustitiei, Castigator al Medaliei de Aur pentru Contributii Esentiale aduse Conferintei Internationale a Alchimistilor de la Cairo... Wow, cate a facut acest om la varsta de numai 18 ani! Nu imi vine sa cred! Si am ramas absorbita de cartea aceasta noua care imi emotiona sufletul. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore - by Crissy Izabelle Tepes - 09 Oct 2010, 22:37
Re: Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore - by Jessica F. Jersey - 10 Oct 2010, 13:15
Re: Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore - by Luna Slytherin - 10 Oct 2010, 13:44
Re: Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore - by Crissy Izabelle Tepes - 10 Oct 2010, 13:53
Re: Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore - by Lily C. Williams - 29 Nov 2010, 23:20
|