Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem !
|
09 Oct 2010, 23:00
|||
|
|||
Armuri....
Fusese singurul lucru care il vedeam, erau pretutindeni...Scartaituri si miscari sumbre se auzeau in spatele meu, dar ce se intamplase ? Adormisem. 'Dumnezeule, cum as fi putut dormni intr-o camera prin numai de "fieratanii"!!! ' Acum, ca socul trecuse, ma indreptam spre primele trofee, ce erau protejate, desi un strat subtire de praf isi facuse deja loc. Totul parea atat de vechi, atat de frumos si tot odata linistit. "Atunci cand te astepti mai putin, se intampla totul..." Eram fascinata si cu toate astea ma simteam protejata, de ceva ce nu puteam explica in cuvinte, stiam doar ca adoram locul acela... Sala trofeelor As fi vrut sa raman acolo pe veci, cu toate ca pamantul rece nu ma alina, insa ma facea sa ma simt bine... As fi vrut sa-mi insusesc o parte din acea camera, chiar sa-i traiesc emotiile... Cand ceva se misca. Incremenisem. Chiar si in ultimul loc in care credeam ca voi fi singura.. chiar si acolo se gasea cineva sa existe... M-am apropiat, nestiind daca era bine ceea ce faceam, insa imi ascultam inima, iar apoi am vazut despre cine era vorba. "Rose ?", am zis eu neincrezatoare. Acum imi parea rau ma gandisem ca cineva ma deranjase... Ea chiar nu ma deranja, ma cunostea bine, mai bine decat reusisem sa-mi dau seama. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|