Thread Closed 
Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem !
10 Oct 2010, 12:28
Tristete... Confuzie... Frica si Lacrimi...

Erau singurele sentimente pe care le putea percepe mintea mea.Asta vedeam la Rose, un amestec de sentimente de jale, iar apoi intuneric.
Parea ca nu incerca sa-si ascunda simtirile fata de mine, ci in loc de asta le expunea, parca vroia sa-i povesteasca cuiva despre ceea ce o durea.Insa oare eram eu acea persoana ?
I-am intins mana si am ridicat-o,acum aceasta fiind daramata de o statuie ce incerca sa ne sperie, dar careia nu-i acordam nici o importanta, poate doar dezaprobare,caci nici una dintre noi nu avea dispozitia necesara pentru glume prostesti...Ne framantau lucruri despre viata, iar lumea inconjuratoare isi gasea distractia in noi.Ma simteam precum un claun la circ,ridicol.
"Sunt persoana potrivita... ?Ai incredere in mine? Eu cred ca poti sa-mi spui, doar pana la urma suntem aici din acelasi motiv ! VISARE !!!"

Ma uitam in jur, asteptand raspunsul fetei si pe masura ce timpul trecea incepeam sa ma gandesc daca oare imi va spune, sau vorbele ei se vor prinde de taisul ascutit al sabiilor si se vor sfarama, ca alta data.

Insa...

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem ! - by Scarlett Soul - 10 Oct 2010, 12:28