Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore
|
10 Oct 2010, 13:15
|||
|
|||
Iesisem din camera , cu gandul de liniste si relaxare.
Singurul loc care-mi trecu prin gand fu biblioteca. Imi placea sa citesc carti.Ma fascinau , in special , cele legate de Istoria Magiei. De aceea , vizitam biblioteca ori de cate ori voiam putina liniste. In drumul spre biblioteca , vantul parca trecea prin mine. Dar totusi,cerul era senin. Nici urma de nori. Imi infasuram roba in jurul corpului , dar nu avea niciun rost. Frigul reusea sa patrunda prin ea. Cand am ajuns,am vazut colegi de-ai mei citind,sau cautand diverse carti. Am vazut , insa , o noua colega pe care nu parea sa o cunosc. M-am apropiat de ea. Purta roba galbena.Insemna ca era o Astropufa. Era ciudat , pentru ca incepusem sa le cunosc cam pe toate.. M-am apropiat de ea si i-am zambit. Apoi am intrebat , usor: -Buna! Sunt Jessica. Imi pare bine! ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore - by Crissy Izabelle Tepes - 09 Oct 2010, 22:37
Re: Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore - by Jessica F. Jersey - 10 Oct 2010, 13:15
Re: Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore - by Luna Slytherin - 10 Oct 2010, 13:44
Re: Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore - by Crissy Izabelle Tepes - 10 Oct 2010, 13:53
Re: Viata si Minciunile lui Albus Dumbledore - by Lily C. Williams - 29 Nov 2010, 23:20
|