~Explorand Interzisul~
|
10 Oct 2010, 14:29
|||
|
|||
Apoi se aflau din nou in fata pietrei false a lui Tom , si , in spatele lor , se auzi o voce malitioasa , aroganta , orgolioasa si sigura pe sine :
-Hmmm , se pare ca nu sunteti chiar asa cum v-am crezut . Cineva se misca si , dupa cateva secunde , incepu sa se faca intuneric in jur desi inca mai era dupamiaza . Luna simti cum o soparla se invarstea pe langa , iar apoi o vazu . -Tom ! zise ea , stiind ca nu ii va placea aceasta chestie . Ce surpriza sa te vedem ... unde esti ? Vru sa se intoarca , dar ceva o imobiliza , si , iarasi , de undeva din spatele lor , veni vocea care i-ar fi facut pe cei mai multi vrajitori sa fuga : -Plecati asa de repede ? Nici nu am avut ocazia sa ne cunoastem . -Plecam , zise Luna sigura de ea , dar nestiind cum de putea sa vorbeasca . Si apoi urmari cum iluzia cu forma lui Tom se apropia de Rosalie , vrand sa o prinda in capcana . Ce as putea face ? se gandi Luna , uitand ca cea mai mare parte din ceea ce se intampla era o iluzie . ![]() Nu faceti power-play cu personajul meu |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|