Lectia I >:)
|
10 Oct 2010, 17:19
|||
|
|||
Elevii m-au uimit. Pareau atat de prietenosi! Stiu ca parea stupid, dar imi venea sa ii imbratisez pe toti pentru ca prietenia de care dadeau dovada. Dar n-am reusit decat sa ingaimez:
-Va multumesc mult pentru prezentarea voastra. Cinsprezece puncte pentru Astropufi! Le-am zambit celor trei. Fusesera sinceri cu mine. Si atunci mi-a venit o idee nastrusnica: -Din moment ce voi v-ati facut prezentarea... As vrea si eu la randul meu sa faceti cunostinta cu mine. Sper sa nu va plictisesc pentru ca o sa dureze ceva timp: Numele meu este Hayley Andrews, am 14 ani, si sunt la Astropufi in afara orelor. Copilaria mea a fost ciudata. La fel si parintii mei. Sunt de sange Pur, ambii mei parinti tragandu-se dintr-o familie veche. Tatal meu este binecunoscutul Bob Andrews, un om bine pus cu Ministrul Magiei. Sa nu va ganditi ca tatal meu este un barbat foarte serios- ba din contra, este mereu pus pe sotii, ca si mine, de altfel. Mama este la Departamentul Misterelor- tot la Ministerul Megiei- si face parte dintre un grup de oameni foarte importanti pentru vrajitori. De cand ma stiu eu si cu mama suntem intr-o foarte buna relatie, asa ca am aflat intre timp multe secrete de-ale Ministerului. Visul meu... stiu ca pare putin prea banal, de copii mici, ar fi sa ajung un erou, o persoana importanta in istoria magiei, ca peste multi ani toti oamenii sa ma cunoasca si sa stie cam ce am realizat in viata. Ce sa va mai zic? Sunt o fire nu prea schimbatoare, insa mereu cu simtul umorului si careia ii place cateodata sa mai faca farse. Daca mai vreti sa stiti si altceva despre mine, nu ezitati si intrabati! Am privit elevii ce se uitau insistenti la mine. Toti pareau mirati, de parca o carte deschisa si ciudata le statea in fata. ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia 3- Miscarea stelelor | Nereida Devon | 6 | 3,465 |
10 Jan 2009, 17:49 Last Post: paffy camy |
|
Lectia 2- Cititul in palma | Nereida Devon | 14 | 9,534 |
09 Dec 2008, 15:19 Last Post: Nereida Devon |
|
Lectia numarul V - Quintaped | Kennya Allen | 6 | 2,341 |