Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem !
|
10 Oct 2010, 19:46
|||
|
|||
"In primul rand trebuie sa fi puternica pentru tine, pentru ca sa supravietuiesti... Orice se va intampla nu uita.. Zambeste cand doare cel mai tare ! Acum tocmai ti-am impartasit motto-ul meu....Acesta este principiul meu de a trai, fiindca este atat de greu sa zambesc cand trebuie sa plang, insa zambind vad si partea bune, vad aripile demonului ce parea a fi de multe ori in sufletul meu..."
Daca m-as fi uitat in oglinda as fi vazut sinceritate.. profunzime, insa nu si lacrimi. Iubeam faptul ca aveam cui sa-i impartasesc aceste ganduri, insa imi era teama sa nu exagerez cu profunzimea.... De multe ori imi era teama de a nu fi luata in ras, sau de a fi batjocolita, desi stiam ca Rose nu ar fi putut face asta niciodata. Nu stiam ce va crede, insa nu-mi pasa, caci am imbratisat-o cu putere, aratandu-i ca desi era imposibil sa traim aceasi suferinta, eram alaturi de ea si incercam sa o inteleg. As fi vrut ca acea tristete fara margini, pierduta undeva in infinit sa se amelioreze, doar atat, fiindca stiam ca nu va disparea niciodata. Era un llucru etern ce va ramane pe veci cu ea... Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|