Vesnica problema
|
10 Oct 2010, 20:09
|||
|
|||
Bell sopti Expecto Patronum, iar dupa cateva secunde in care numai cateva fasii argintii iesira din bagheta, aparu veverita sa de zapada. Aceasta ii sopti:
"-Du-te la Nick si asigura-te ca e bine" iar patronusul zbura pe fereastra, indreptandu-se spre Padurea Interzisa pana cand deveni un punct alb si luminos. "-Eu tot cred ca n-ar trebui sa ne alarmam"zise Helena. "-Total de acord"completa Ronnie care o privea cu compasiune pe Bell. Fata incuviinta si zambi, imbarbatata de cuvintele surorilor Rose. ( ) In scurt timp, patronusul aparu inapoi si veverita dadu din capusorul ei in semn ca Nick e bine. Tinea chiar si un biletel care era clar de la Hagrid, dupa scrisul mazgalit si grabit. Nick e bine, nu te ingrijora.
De la Hagrid. Bell rasufla usurata, iar Ronnie spuse chicotind: "-Vezi, ti-am spus ca o sa fie bine!" "-Dar tu nu, Batman, Batman!"rase Helena. ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|