Thread Closed 
Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem !
10 Oct 2010, 21:07
Sau oricand !
Completam eu gandurile lui Rose, sperand ca nu era un egoism ceea ce spusesem, insa vrand sa fie intr-adevar asa.
O credeam pentru ca stiam ca la randul ei ma va ajuta, numai ca primul pas fusese mai greu de facut, insa acum trecusem deja la etapa a 2-a, ce poate avea sa fie mai simpla caci ne cunosteam, dar avea sa aduca alte probleme mai grele pe capul nostru.
Totusi eram fericita...
"Ador faptul ca am reusit sa dam toate barierele deoparte si ca ne-am cunoscut ! Sa vedem, ce mai este de spus despre mine...
Nu sunt o persoana practica, insa totusi voi lua aceste lucruri pe puncte :
"~1~ Animalul in care ma regasesc este lupul. Moare in singuratate, insa uneori ii prieste caci numai iarna convietuieste cu haita sa. Este atat de dur, sub acest strat ascunzandu-se o vulnerabilitate si profunzime fara margini.
Principiul sau fiind "Ucizi sau esti ucis ?!?".... Un lucru trist, dar asta este legea naturii..
~2~ Cat despre culoare.... prefer rosul, precum sangele... Culoare de sange si roua, ce aduce tarie de caracter si romantism, doua lucruri opuse ce in mine nu pot convietui una fara cealalta."
Aici m-am oprit, lasandu-i timp fetei sa reactioneze, sa-mi spuna ceva, pana la urma era una dintre prietenele mele cele mai bune, o pretuiam mult, iar acum asteptam sa-mi raspunda.

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem ! - by Scarlett Soul - 10 Oct 2010, 21:07