Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem !
|
10 Oct 2010, 21:48
|||
|
|||
"Te apara zici ?Vreau sa iti spun si eu ceva in legatura cu asta... Nu e un lucru rau, insa gandeste-te, daca mereu ea a fost cea care te-a aparat, atunci cum te-ai descurcat in primele luni dupa ce a murit.. Nu te-ai simtit putin abandonata ?Iar acum nu te simti mult prea expusa la pericol ?"
Oricum, inainte de a-mi raspunde si de a interveni alte si alte intrebari intre noi, as vrea sa-mi continui autodescrierea : "~3~ Cu toate ca nu-mi plac pasarile, le ador numai asa vazandu-le pe cer, caci pentru mine sunt simbolul libertatii si al puritatii, fiind cel mai aproape de Inaltul Cer... ~4~ Oricat ar incerca lumea sa ma convinga ca Speranta nu este o altrnativa, eu nu voi crede, caci speranta face parte din mine, este unul dintre lucrurile care ne tine in viata.Cum ai putea sa-i spui unei mame cu un copil pierdut ca nu-l va mai gasi niciodata, cum mai putea ? Ai avea inima sa-mi spui ca niciodata nu voi ajunge destul de buna ? Eu nu cred si astfel Sper deci Exist ! ~5~ Ador ciocolata !!! " Am inceiat eu razand si simtindu-ma in sfarsit bine, caci plangeam, dar plangeam de fericire.... O iubeam pe Rose asa cum era, de-aintregul, o iubeam pentru ca se straduise sa ma cunoasca . Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|