|
Vise ciudate
|
|
10 Oct 2010, 21:53
|||
|
|||
|
Eu am niste vise de la care iti faci cruce, nu alta...
![]() In primul rand, am des vise lucide, in care simt si vad clar totul, asa detaliat. O.o Am avut unul dupa a ce a murit tata cum ca erau doua prezente intr-o camera, un cadavru si ceva cenusiu, ca un fel de spirit, una langa alta >.< Weird...cineva mi-a zis ca ar putea fii trecerea lui in nefiinta. Asa, am avut multe vise in care simteam ca [,] cad si cand aterizam pe pamant =))) tresaream in pat si o speriam pe mama ) Andrenalinaa Am mai avut vise la scoala (doh, cosmaruri ) in care profa de fizica era cica vampir Si fugeam noi prin scoala..asa..cand eram mica am visat ca usa de la baie (de la vechiul apartament) se deschise si nu vedeam decat rafturi cu diverse chestii si hartie igienica =]]]] si dintr-o hartie din aia a iesit un pitic, dupa care altul si inca altul...pana s-a facut o invazie de pitici Si erau tare hidosi. I hate dwarfs!Ca sa vedeti si voi ce vise tampite mai am si eu Mai povestesc alta data P.s: In ultimul timp visez ca fac resuscitari (nush cui) dar astea's vise frumoase =]]
![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
| Possibly Related Threads… | |||||
| Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Egipt.. Si alte chestii ciudate.. | Isabella River | 103 | 29,752 |
28 Feb 2010, 13:25 Last Post: Isabella River |
|

![[Image: 10zvlg1.jpg]](http://oi44.tinypic.com/10zvlg1.jpg)