Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem !
|
10 Oct 2010, 22:21
|||
|
|||
Voi incepe prin a-ti raspunde la ce m-ai intrebat:
-Vezi tu ,am suferit mult,pentru ca o iubeam ,nu doar pentru ca ma apara ,ci pentru ca pur si simplu facea parte din mine.Si da,bineinteles ca la inceput m-am simtit putin abandonata. Dar eram sigura,probabil ti se pare putin ciudat,dar eram sigura ca si ea,exact cum e Jake acum,ca ma ocrotea si dupac e a murit. Stiu ca pare putin ciudat,fiind un animal,dar animalele au sentimente la fel de profunde ca oamenii,uneori si mai profunde. Speram ca prietena mea sa nu ma considere o ciudata fiindca gandesc astfel despre animale. 3~ Si mie imi plac pasarile doar cand zboara,par atat de libere,atat de fermecatoare. Ele prin zbor isi manifesta dorinta de viata,sau cel putin asa cred eu. 4~ Acum speranta pentru mine este un cuvant destul de dureros ,avand in vedere ce s-a intampalt de curand,dar sunt sigura ca peste nu foarte mult timp imi voi recapata Speranta,fiindca cu ajutorul ei ne simtim mai bine,mai linistiti. 5~Si eu ador ciocolata ,dar urasc vanilia!!! Asteptam parerile lui Cryss despre ceea e tocmai ii povestisem. Parea un joc de cuvinte intre noi. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|