-- Camellot --
|
10 Oct 2010, 22:33
|||
|
|||
Deci e ...prea tare.
Fetelor voi doua aveti de gand sa ma ucideti in ras. N-aveti deloc mila Quote:"Vin si eu din Romania pana aici...sa te vad...iar tu intrebi de cotoroanta de orghista?" Quote:"Unde naiba esti?!" intreba Ella impiedecandu-se de pragul inexistent al usii. Quote:"Urat Ingrid...urat " incepu Valentin inspectand camerele si oprindu-se in fata lui Marcus. Quote:"Aaaaa..nu! Nu ma refeream la cum arata Marcus...ziceam de camera...ce dezordine! Si ce-s cu fustele astea roz si verzi?" Quote:"Si parul asta de babuin de pe perie...de cate ori ti-am zis sa nu folosesti acelasi pieptene cu animalele?" Quote:"Mai bine lasai parfumul" se planse chitaristul in timp ce aducea parfumul din camera alaturata. Quote:In scurt timp toti erau asezati pe canapea,cu exceptia lui Alex,Ingrid,Oana,Ella si Marcus...mda...toooooaaaata lumea.Barbatul se uita prin jur incercand sa gaseasca si a mia chestie stramba in ceea ce priveste comportamentul trupei,dar nu reusea. Cele mai amuzante faze! Sper sa continuati! Come on, girls! NEXT! ![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|