Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem !
|
10 Oct 2010, 22:41
|||
|
|||
Simteam o conexiune, o legatura mai puternica decat simtisem vreodata, era ceva ce ne strangea si ne imbina firile, desi atat de asemanatoare, erau total diferite, prin simplul fapt ca existam.
"Acelasi lucru simt si eu cu Kira, insa intre mine si el nu pot spune ca exista o conexiune, ci suntem pur si simplu un suflet depozitat in doua trupuri, caci trupurile au multe nevoi, obosesc, se vaita, mor, insa sufletul... Sufletul este ceva divin, ceva ce nu vom intelege noi niciodata si asta pentru ca se afla peste puterile noastre." I-am intins mana strans si mi-am desfacut pumnul, dezvaluindu-i o labuta de puma. Adevarul era ca nu fusese singura care stia despre puma ei, o cunosteam si eu... Poate ca nu atat de bine pe cat Rose, insa destul incat sa-mi lase o amintire ce ma rugase sa i-o daruiesc dupa ce avea sa plece spre norii pufosi, dincolo de orizonturile nostre. "Uite un mic cadou de la Asla .... Ai grija are multe secrete pe care nici macar ea nu a vrut sa mi le destainuie, dar te sfatuiesc ceva... odata ce-ti vei da seama cum sa-l deschisi vei fi uimita..." 'Adevarul este ca si soarele, poti sa-l ignori o vreme, dar nu dispare...'
Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|