Secretele coridoarelor
|
10 Oct 2010, 22:50
|||
|
|||
![]() In fiecare seara ma plibam pe acelasi coridor langa acelasi tablou stand si privindu-l ore intregi.Acum cateva zile baiatul blond cu ochi albastrii din tablou imi vorbise pentru prima oara.Il plictisise faptul ca la aceasi ora in fiecare seara veneam sa il mai privesc cateva ore sau pana ingrijitorul sau vreun proferor treceau pe acolo. Ghinionul lui era ca pe la etajul VII numai Peeves si alte cateva fantome isi faceau veacul,in rest mai nimeni nu trecea pe acolo seara. Tabloul de care eram atat de fascinata infatisa un baiat cu parul blond si niste ochii mari si albastri ce citea o carte de aventura. Statea intr-un fotoliu si sorbea dintr-o cescuta de ceai in timp ce citea.Ziua era mereu plecat din tablou vizitand alte tablouri discutand despre noutatile de zi cu zi,insa in fiecare seara era acolo citind aceeiasi carte. Acum era trecut de mult de ora 22:00,insa eu nu puteam sa ma dezlipesc de al privi.Parca asteptam sa imi zica din nou sa nu il mai privesc asa insistent si sa plec in camera viperinilor.M-am uitat in stanga si in dreapta sa vad daca nu cumva trecea cineva in acele momente si am scos o tigara din pachet.Stiam ca nu aveam voie sa fumez in scoala si mai ales la ora aia si mai ales pe coridor,dar in acele momente nu prea mai imi pasa de nimeni.Am tras cu putere din tigara lasand-o sa isi faca efectul. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|