Lectia V
|
11 Oct 2010, 17:42
(This post was last modified: 05 Jul 2011, 21:40 by Kennya Allen.)
|||
|
|||
~lectia V~
Cititul in cafea Acest mod de a citi viitorul este valabil atat la Incuiati,cat si la Vrajitori. Multi considera ca este un tip foarte bun de a citi viitorul. Bineintelesc ca este destul de sigur,dar sunt si alte moduri care sunt si mai sigure. Incuiatii,in principal folosesc cititul in cafea de foarte mult timp,iar Vrajitorii la fel. In concluzie,sunt si diferite moduri de a citi viitorul care sunt comune atat in lumea noastra,cat si in lumea Incuiatilor! Acum sa vorbim mai mult despre Prezicerile ce rezulta din cafea.: In primul rand,va voi spune cum functioneaza acest lucru.: Cafeaua trebuie neaparat sa contina si zatul,atunci cand doresti cu adevarat sa citesti viitorul.Cand a ramas doar zatul invarti cana de trei ori,nici mai mult nici mai putin,astfel incat zatul sa se intinda pe toata suprafata canii. Intorci cana in jos si o lasi sa se usuce timp de cinci minte exact! Dupa cinci minute intorci cana inapoi,in pozitia care se afla inainte si incerci sa iti citesti viitorul. Iar acum va voi ruga ca urmatoarele cuvinte ce le voi spune sa vi le notati.: Cu o rasucire de bagheta titlul aparu pe tabla cu majuscule: GHICESTE-TI VIITORUL IN CAFEA Am asteptat ca toti sa isi noteze titlul pe pergament,dupa care am inceput sa dictez: Semificatia modelelor pe care le poti gasi in ceasca: Figuri geometrice:-Linii: Mai multe linii una sub alta:sanatatea buna si o viata fericita. Cateva linii ondulate: Succesele vin unul dupa altul. Linii care despart ceasca in doua:calatorie peste hotare. Patrate: patrat plin:boala apropiata. patrat taiat de o linie curba:viitor compromis. mai multe patrate mici pe fundul cestii ![]() patrat cu o cruce in interior: infidelitate. Acestea sunt doar cateva feluri de a citi viitorul cu ajutorul cestii de cafea. Acum urmeaza : Animalele: Bufnita-schimbari decisive in viata ta. Cal-casatorie Capra-dusman. Caine – prieten devotat Cocos – vesti bune de departe Fluture – flirt Iepure sau cap de iepure – un succes rapid si de scurta durata Lebada – o realizare Leu – succes in afaceri Lup – tradare Magar – o perioada lunga de munca grea Musca – suparare Papagal – neintelegeri in familie Pasare de zbor – veste Paianjen – succes la bani Peste – dragoste de durata Pisica – inselatorie Porc – noroc Porumbel – iubire impartasita Sarpe – cineva care iti vrea raul Soarece – pierderi financiare Urs – obstacole in proiectele pe care le ai Vaca – belsug Vulpe – viclenie Figuri umane: Femeie sau cap de femeie – prietenie Grup de femei – invidie Barbat singur – musafie neasteptat Barbat cu barba – primesti sprijin din partea unei persoane protectoare Diverse obiecte Un pod – succes in strainatate Un turn – ai nevoie de protectie sau de o perioada de reflexie O lumanare – o mare realizare Unul sau mai multe oua – succes in proiecte pe care le ai in curs de desfasurare Un brad – fericire familiala Un cos – noutati si succese zilnice Acum cateva notatii pentru a va ajuta sa descifrati mai bine ceea ce gasiti in ceasca: Figurile intunecate au semnificatia negativa, iar figurile luminoase, cu mult alb imprejur au semnificatia pozitiva. Acum v-as ruga sa va ocupati de cestile de cafea pe care vi le-am asezat pe banci. Temele voastre sunt urmatoarele: 1.:Cititi in ceasca de cafea,iar dupa criteriile pe care vi le-am oferit mai sus,doresc sa scrieti pe pergament ce ati vazut in ceasca. 2.: Notati pe pergament cum ati interpretat ceea ce ati observat in ceasca. 3.: Credeti in asemenea mod de a citi viitorul? Am rasuflat usurata ca mi-am terminat lectia,apoi asteptam parerile elevilor. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|