Thread Closed 
Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem !
11 Oct 2010, 17:56
Stiam ce-i lasase, caci asa cum spusese si Rose mai devreme :"De multe ori animalele sunt mai destepte decat oamenii, uneori chiar mai profunde....."
"Trebuie sa descoperi singura secretele ce le destainuie aceasta amnintirea care de pe acum este pe veci a ta, numai a ta... Insa nu uita, tine-o aproape de sufletul tau, caci ochii care nu se vad se uita...."
Asla facuse un lucru extraordinar, un lucru dupa care asteptasem ani de zile ca sa il pot inmana lui Rose si apoi de fiecare data m-am intrebat daca era momentul potrivit, insa acum se pare ca venise si era mai aproape decat imi puteam da seama. Dupa ce il inmanasem simtesisem cum o greutate imi zburase de pe umeri, insa nu zburase departe... doar pana la inima lui Rose... si se depusera pe ea, pecum niste bacterii, insa de data aceasta nise bacterii care intr-un final aveau sa aduca numa bine.

"Oare de ce nu cred oamenii in soare ?"

Am intrerupt eu sirul gandurilor lui Rose, panand aceasta intrebare aparent prosteasca, insa la care nimeni nu fusese in stare sa-mi raspunda.

"Vreau sa fiu sambure de adevar,
mit, poveste, soare, vai si creste
sa fim eu, tu, noi.
Clipa din viata si minune...
de viata, oriunde-n asta lume."

Fusese ultimul lucru atat de neinteles pe care il spusesem...

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem ! - by Scarlett Soul - 11 Oct 2010, 17:56