Children of the damned
|
11 Oct 2010, 20:16
|||
|
|||
Si mie mi-a placut mult Da' eu una ma sperii la cat de bestial e capitolul! Sa numai spun de descrieri si etc.
![]() Quote:De parcã numai eu aº fi suferit aici, ceea ce era nu era total adevãrat.Cred ca ai repetat era Quote:“-Încã puþin”,îmi promise Lyssa.”Ai rãbdare, nu vreau sã ajung atât de repede la certuri.Katherine când a murit?Dimineaþa sau dupã-amiaza?”Lyssa seems to be a little bit annoying and stupid to me Kiddin'. Si da, da, esti informata Uu, autopsie =]] Quote:Asta putea fi o înscenare,zise o voce micã în mintea mea.Putea fi prea bine lângã Katherine în momentul acela. Ar fi putut sã te sune doar ca sã risipeascã suspiciunile.Pai da normal Dar am vaga impresie ca si el ar putea sa fie obligat de cineva la randul sau, daca se tot invinovateste atata, ori doar joaca teatru ca sa-i bage in ceata pe toti si...termin aici, caci la fel ca si Al, am o gramada de banuieli si teorii care nu pot fii confirmate decat de cap. urmatoare. Next! ![]() I see nothing in your eyes, and the more I see the less I like. I know nothing of your kind, and I won't reveal your evil mind. Is it over yet? I can't win. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
| Children's soul | | Ainsley Shannon | 10 | 3,223 |
07 Sep 2010, 18:22 Last Post: Ainsley Shannon |