Lectia V
|
11 Oct 2010, 20:38
|||
|
|||
Azi se pare ca era vorba despre cititul in cafea.Interesant.Mi-am notat titlul pe pergament iar cand profesoara ne-a dat intrebarile si cestile am inceput.Chiar eram curioasa sa vad ce-mi rezerva zatul asa ca am luat cana si m-am uitat inauntru.Am inceput sa scriu prima intrebare.
1)Cititi in ceasca de cafea,iar dupacriteriile pe care vi le-am oferit mai sus,doresc sa scrieti pepergament ce ati vazut in ceasca. O imagine a unei lumanari apare.Lumanare- o mare realizare.Interesant. 2)Notati pe pergament cum ati interpretat ceea ce ati observat in ceasca. Lumanarea ..o mica luminita care vesteste ca in curand ceva mare se va intampla.Acea mica luminita vesteste ceva mare. 3)Credeti in asemenea mod de a citi viitorul? Nu chiar.Nimeni nu poate prezice viitorul,cu atat mai putin zatul de cafea.Totusi nu se stie niciodata daca obiectele aparute in zat si cu intamplarile viitoare sunt simple coincidente sau chiar adeveriri ale zatului. Am terminat intrebarile,am pus pana jos si m-am uitat in jur.Alti inca scriau alti deja terminasera.Incet m-am dus si i-am dat pergamentul doamnei rugandu-ma sa fie bine.Desi din punctul meu de vedere am dat raspunsurile corecte. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|