Lectia V
|
11 Oct 2010, 21:30
|||
|
|||
Lectia de azi parea mult mai practica. Brusc eram nerabdatoare sa incep. Am rasucit cana de trei ori si am asezat-o invers pe farfurie. Cele cinci minute mi s-au parut teribil de lungi. Cu fiecare secunda ce se scurgea, devam mai entuziasta. 20...19...18... Ok, trebuie sa ma calmez... 15...14...13...Bun, sunt perfect calma... 9...8... Cat imi place ora asta!... 3...2...1... Am rasucit cana inapoi si, tinandu-mi respiratia, m-am uitat la stratul de zat.
Prima pata avea un cap gratios si o coada... O pisica! M-am mai uitat inca odata, am inclinat capul in fiecare parte si tot o pisica era. M-am aplecat spre pergament si mi-am inmuiat pana in cerneala: 1.:Cititi in ceasca de cafea,iar dupa criteriile pe care vi le-am oferit mai sus,doresc sa scrieti pe pergament ce ati vazut in ceasca. Dupa ce am urmat pasii necesari, in zatul de cafea a aparut o pisica. Indiferent de unghiul din care este privita, forma zatului reprezinta forma unei pisici. 2.: Notati pe pergament cum ati interpretat ceea ce ati observat in ceasca. M-am uitat infrigurata peste notitele mele. "Pisica – inselatorie". Am citit iar, mai rar si chiar si pe litere. "Inselatorie". "Ok, trebuie sa ma pregatesc pentru asa ceva" mi-am zis in gand si am continuat sa scriu: Conform datelor, pisica semnifica inselatoria, o fapta de care ma pot insela sau cineva care vrea sa ma pacaleasca. 3.: Credeti in asemenea mod de a citi viitorul? Da. La fel ca si Tarotul si Zodiacul, marja de eroare in acest mod de a ghici este destul de ridicata. Ramane, totusi, un mod clasic, interesant si chiar distractiv de prezice viitorul. Este un lucru palpitant faptul ca atat Incuiatii, cat si Vrajitorii, "practica" ghicitul in ceasca de cafea, chiar daca pare un lucru banal uneori. Am recitit iar si iar pergamentul, avand grija sa corectez vreo greseala, in timp ce se usc cerneala. Am rasucit usor pergamentul si i l-am inmanat doamnei profesoare. ![]() The darkest hour is just before the dawn.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|