Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem !
|
11 Oct 2010, 22:26
|||
|
|||
"Rose, daca crezi ca alaturi de mine, aici, nu este momentul sa descoperi o amintire personala, un lucru probabil atat de intim, atunci cu siguranta ai dreptate, iar eu sunt de acord, te inteleg, sau incerc sa o fac."
Cred ca acum nu mai conteaza cine a gresit... Asla nu mai avea sa renvie, iar eu se pare ca nu mai aveam sa o mai vad pe Kira pentru o perioada, caci directorul imi interzise sa tin un lup in castel pe motivul ca "ar prezenta un pericol public." Si intr-ul fel ii dadeam dreptate, dar totusi nu puteam accepta aceasta realitate, era pur si simplu absurd de dureroasa. Mi-am lasat deoparte gandurile rasfirate in mii de cioburi si am inceput sa-i matur memoriile lui Rose, intr-ul loc mai sigur... Inima mea : "Stiu ce simti, imi aduce aminte de o veche piesa ce o cantam pentru a-mi alina sufletul. Sunt singura in noapte si simt iar lipsa ta.
Sper ca nu te derutez cu astfel de lucruri probabil mult prea slabite si triste, insa oriunde merg aduc tristetea si nostalgia oamenilor ce ma inconjoara, fara sa vreau...E ca un fel de obisnuinta !"Camera goala, ma doare linistea. Amintirea ta, Ma rascoleste intr-una Imi frange inima... Nu inteleg de ce Esti in mintea mea Poate imi va spune cineva... Vreodata... Am stat asa mult timp asa privind in ochii sinceri si indurerati ai fetei, insa deodata m-am oprit si am oftat in vant. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|