Capitolul I ~:~ Lectia I ~:~ Inceputurile Magiei ::~:: Istoria Magiei
12 Oct 2010, 07:40
'Ah, un raspuns bun!:w..Love'mi-am dat cu parerea, dupa care i-am zambit Helenei.
'Dar daca as incerca si eu?'
Am ridicat usor mana. Inima imi batea cu putere.
'Nu ca as stii mare lucru...Dar..Poate...'
Mi-am auzit rostit numele de undeva de la catedra. Perfect.
"Intradevar, primul care a folosit o creanga sa canalizeze magia dateaza din Preistoric. Dar identitatea sa nu este cunoscuta. Exista unele legende care implica si personajul cel mai cunoscut si cel mai vechi din lumea magiei, Merlin. Care pare sa fi fost..primul ..care a folosit o bagheta pentru a-si controla fluxul de energie magica.
Primul inventator al baghetei se presupune a fi un membru al familiei Ollivander. Desi mai exista fauritori importanti in lume, cum ar fi fam. Gregorovici, nici una nu dateaza..vorba Helenei...de atat de mult timp.
Avantajele folosirii unei baghete, dupa parerea mea ar fi posibilitatea de a efectua anumite vraji mai grele, care necesita o concentrare enorma in cazul in care se desfasoara fara acest obiect magic, ar mai fi micsorarea fluxului, pana la nivelul dorit initial.
Dezavantajele...Unul din dezavantaje este acela ca nu ne putem arata calitatile la adevarata lor valoare. Deoarece, cum am mentionat mai sus, micsoreaza puterea magiei, pana la minim."
Si m-am oprit.
Profesoara dadu din cap sa iau loc. A inspirat mult aer, sa compensez lipsa acestuia de pe durata vorbirii.

[Image: nf1dep.png]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: Capitolul I ~:~ Lectia I ~:~ Inceputurile Magiei ::~:: Istoria Magiei - by Iseult Cromwell - 12 Oct 2010, 07:40

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia III ~Istoria Egiptului Antic.~ Ginny Anne Alden 19 3,054 13 Sep 2011, 16:17
Last Post: Ginny Anne Alden
  Inscrieri pentru cursul "Istoria Magiei" Ginny Anne Alden 30 4,289 01 Sep 2011, 19:28
  Elevii cursului "Istoria Magiei" Ginny Anne Alden 0 1,059 15 Jul 2011, 21:00
  ~ Formular de Inscriere la ora de Istoria Magiei ~ Katya Sokorov 33 4,991 06 Jul 2011, 21:24
Last Post: David de Gea
  Capitolul I ~:~ Lectia II ~:~ Mezoliticul Magic. Mezoliticul Incuiat. ::~:: Istoria Magiei Yuuki Rawkuro 9 1,877 22 Apr 2011, 11:52
Last Post: Hermione Padma
  Scurt Rezumat al Istoriei Magiei din Toate Timpurile Katya Sokorov 5 1,579 24 Sep 2010, 21:33
Last Post: Yuuki Rawkuro
  ~ Ora de Istoria Magiei ~ Katya Sokorov 0 1,100 21 Sep 2010, 21:57
Last Post: Katya Sokorov