~ Wingardium Leviosa ~
|
12 Oct 2010, 11:40
|||
|
|||
" - Uitati . Intrebarile astea nu prea au legatura cu vraja " Wingardium Leviosa " , pe care am spus ca o voi preda astazi . Promit ca dupa ce facem primele lectii , care sunt mai usoare , o sa ajungem si la blestemele de neiertat si atunci imi veti adresa aceste intrebari , in caz ca voi uita eu de ele . Sper sa nu va suparati ca trebuie sa mai asteptati putin . Acum sa trecem la lectie . "
~ Wingardium Leviosa ~ Aceasta vraja se invata in primul an de studiu si sunt sigura ca unora dintre voi le este familiara . Este o vraja ce ajuta vrajitorul sa miste obiectele odata ce rosteste incantatia .Se mai numeste si Vraja de Levitatie. Vraja consta in o usoare fluturare a baghetei si cuvintele sunt simple si usor de memorat - Wingardium Leviosa. Cuvantul ''Leviosa'' s-a format prin derivare de la cuvantul ''levis'' care inseamna lumina in latina. As dori ca mai intai sa exersam putin , apoi veti primi si o tema mica pentru acasa . Deci . cine ar dori sa incerce primul ? - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|