! Lectia III !
|
12 Oct 2010, 14:26
|||
|
|||
Ziua de azi se anunta diferita de cea de ieri.
Soarele rasarii devreme, iar razele blande s-au strecurat printre jaluzelele trase din camera mea. M-am trezit grabita, amintindu-mi ca mai aveam 5 minute pana sa-nceapa ora. ''Fir-ar !'',am tipat nervoasa, sarind din pat val-vartej. De data asta profesorul intarzie.Ce prostiee !, repetam nervoasa in minte. Mi-am tras repede pe mine roba de profesor, apoi am zburat din camera. Pasii mei grabita rasunau in tot holul. In timp ce ma grabeam, imi aranjam si parul, care-mi statea tare zburlit. Am scos repede o oglinda, apoi m-am oprit cateva secunde, sa-mi privesc aspectul. Oribil, oribil, oribil, imi spuneam, scoasa din sarite. Bella trecuse pe langa mine, probabil grabindu-se si ea la cursurile de Farmece. Am salutat-o rapid, iar aceasta imi zambii, dandu-si seama cat de stresata sunt. Am oftat plictisita, intrand in clasa.Ora trecuta fusese un succes, insa ora aceasta ... Am intrat grabita, trantind cateva carti pe masa, apoi am privit spre clasa. Doi elevi erau deja in clasa, privindu-ma speriati. Acestia au salutat politicos, apoi si-au scos cartile. Le-am urmat exemplul.. ![]() Nu ezitati ! De la Zonko sa cumparati ! ![]() ~Cercetasii sunt cei mai tari ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca | Robert Eric Smith | 7 | 1,848 |
23 Oct 2011, 12:18 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia II - Mijloacele de comunicare ale Incuiatilor | Robert Eric Smith | 50 | 9,834 |
13 Sep 2011, 14:43 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor | Robert Eric Smith | 38 | 5,768 |
18 Jul 2011, 13:08 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia IV | Ashlyn Meester | 17 | 3,732 |
29 Jun 2011, 11:00 Last Post: Katya Sokorov |
|
Lectia II. | Ashlyn Meester | 35 | 6,223 |
09 Oct 2010, 15:07 Last Post: Ashlyn Meester |
|
~Lectia I | Ashlyn Meester | 30 | 5,578 |
27 Sep 2010, 18:21 Last Post: Ashlyn Meester |