Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem !
|
12 Oct 2010, 15:00
|||
|
|||
-Cryss,crede-ma ca noi avem multe locuri importante,unul mai mult sau mai putin decat celalalt,multe amintiri frumoase impreuna,poate si triste,dar foarte putine...Acelea au fost cele care au zburat ca vantul prin inima si prin mintea mea...
De multe ori ma duc unde stateam impreuna ..Lacul,acolo sub clar de luna povesteam pana cand noaptea se transforma incet in zi...Uneori incerc sa uit lucrurile rele,amintirile urate,dar degeaba,durerea persista! Insa sunt sigura ca inca nu m-a uitat si el stie ca eu nu il voi putea uita niciodata! Acum el a devenit ingerasul meu,ingerul meu pazitor!,am soptit printre suspine. Cata tristete si durere lasase in urma. Apoi am tresarit cand m-am gandit la mama sa,tatal sau si fratele sau si la parintii mei... Acum ai mei stateau mai mult cu ai lui Jake,incercau sa ii consoleze,desi acest lucru era imposibil. Apoi m-am gandit la vorbele lui Cryss..."Cum poti sa-i zici unei mame ca nu mai are copil?". O lacrima imi curse usor pe obraz incercand sa ramana cat mai mult acolo,pentru a nu ateriza si a nu se distruge imediat ce va atinge pamantul,pamantul rece ..Din care vi si acolo te intorci.. Asla ,draga mea Asla,acum voi doi sunteti acolo si stiu ca aveti grija de mine. Cat de dor imi e de voi... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|