Thread Closed 
Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem !
12 Oct 2010, 18:29
"Stii, cu totii trecem prin momente grele, insa in cele din urma trebuie sa le depasim si sa ne vedem de viata, bineinteles tinand cont de ele, caci asa cum am mai spus, fara trecutul nostru nu am fi NOI !"
O lunga tacere se asternu in camera, din nou simteam acel aer al tristetii, acel gust dulce- amarui ce-mi incalzea cu sloiuri de gheata sufletul, otravindu-l de atatea griji si veselie.
Am mai stat cateva clipe cu capul plecat, apoi i-am spus mandra si tot odata ganditoare lui Rose :
"Viata este insasi lupta si n-au vietuit si n-au supravietuit decat cei care au luptat, care au avut - chiar in regatul mortii - sensul combinativ al vietii.
Acum intelegi ? Amandoua sufletele tale prierdute ratacesc printree vii, gasindu-si linistea in tine, dar acum, in regatul rece al mortii si in Minunatul cer, acolo, ei stiu ca mereu s-au luptat si ca acum, dupa o viata cruda, sufletul lor va fi pe veci linistit si netulburat de nimeni... Doar ei privindu-te si calauzindu-te pe tine !"

I-am adresat un zambet cald, apoi am tras-o afara din camera, undeva unde avea sa-si revina, sa treaca peste toate curburile si denivelariile vietii.

OOC : Topic closed

Now, it's my turn

[Image: 10glirl.gif][Image: 15z4mya.gif]
... to torture you.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: Sa dam la o parte toate barierele si sa ne cunoastem ! - by Scarlett Soul - 12 Oct 2010, 18:29