Alice Gontier
|
12 Oct 2010, 20:27
|||
|
|||
Ce ciudate au fost ultimele zile...mai ales saptamana trecuta...inafara de ziua de Miercuri,care a fost SUPER!M-am dus la cursul de muzica.Numai doua fete suntem care vor sa invete sa cante la tobe,in rest sunt numai baieti,si majoritatea pitici
![]() Sunt asa de fericita ca pe 26 luna asta e ziua mea!Suntem multi din clasa nascuti perioada asta.De exemplu azi a fost ziua baiatului cu care iau meditatii la mate.Inainte sa ne imparta bomboane s-a urcat pe podium in fata clasei si noi i-am cantat ,,La multi ani".Problema era ca sunam ca aia de la inmormantare ![]() Ce nervi pot avea cu meditatiile la mate!Eu fac cu profesorul cu care fac si la scoala.Saptamana trecuta m-a invoit de la ultima ora(franceza) ca sa ma duc acasa sa mananc si dupa sa merg la colegul meu.Problema a fost ca eu habar nu aveam ca faceam ore ziua aia...Profu' vorbise cu colegul meu cu cateva zile in urma,insa el nu-mi zise nimic!Apoi cand m-am dus la el acasa i-am zis... ,,-Ma o zis profu' ca o vorbit cu tine de meditatii!Tu de ce nu mi-ai spus? -Apai am uitat,ca am crezut ca o vorbit si cu tine!" Iaca scart!Straduieste-te sa tii minte baiete,nu faci decat sa ma zapacesti pe mine! Vineri am fost la ,,ARMAX GAZ" parca ii un fel de fabrica...trebuia sa mergem altundeva dar nu au mai putut aia sa ne primeasca...eram doua clase:clasa a opta,adica a mea,cu diriga profesoara de romana,si clasa a sasea cu profa de geografie.Ne-am dus cu autobuzul,si era FULL!Doua clase in locul acela!Ma bucur ca nu mai era inca una,pentru ca ar fi cedat autobuzul.Colega mea statea inghezuita intre mine,alta colega si cosul de gunoi...si sper ca vinerea asta mergem unde ne-am propus de prima data! Mai urmeaza sa aflu ceva maine in legatura cu cineva...mai vad eu! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Alice Gontier - by Alice Gontier - 03 Oct 2010, 13:30
RE: Alice Joan Gontier - by Alice Gontier - 09 Jul 2011, 16:39
RE: Alice Joan Gontier - by Alice Gontier - 12 Jul 2011, 13:45
RE: Alice Gontier - by Alice Gontier - 30 Jul 2011, 16:07
Re: Alice Mckagan - by Alice Gontier - 12 Oct 2010, 20:27
Re: Alice Mckagan - by Alice Gontier - 23 Oct 2010, 15:21
Re: Alice Mckagan - by Alice Gontier - 26 Oct 2010, 20:36
Re: Alice Mckagan - by Alice Gontier - 27 Oct 2010, 21:41