O noua cale, sau doar o simpla plimbare ?
|
12 Oct 2010, 21:51
|||
|
|||
"Mie nu mi se pare", rostisem eu ironic, desi nu era cazul. In cele din urma astropufa dorea doar sa ma ajute.
"Imi pare rau ca am zis asta, insa cred ca odata cu cazatura mi-am pierdut si capul", ma straduiam eu sa rostesc, o unda de umor furisandumi-se in glas. Priveam ochii frumosi si sinceri ai fetei, parea o persoana sincera si prietenoasa. Da, .... prietenie.. de asta aveam nevoie. "Tu esti Luna, asa-i ? Stiu ca te cunosc de undeva.... In fine de fapt as vrea sa te intreb ce s-a intamplat cu mine acum cateva momente pentru ca nu-mi aduc aminte, doar faptul ca am plecat de la Hogwarts...." Fata inca nu raspunse, poate era socata de felul meu vorbaret de a fi, sau poate gresisem eu cu ceva. 'Nu stiu ce se intampla, insa simt ca totul va fi bine si ca voi avea parte de ceva lucruri interesante pe aici.' Orice miroseam imi spunea acelasi lucru... Viata, prietenie si poate o usoara unda de tristete, insa nimic mai mult. Apoi o frunza verzuie imi ajunse in poala si cineva imi raspunze avalansei de intrebari ce o pusesem. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|