Capitolul I ~:~ Lectia I ~:~ Inceputurile Magiei ::~:: Istoria Magiei
13 Oct 2010, 09:59
Am luat bucata de pergament, ce se afla pe masuta si pana. Am stat sa analizez problema cateva secunde bune, dupa care am inceput:
Paleoliticul reprezinta perioada de la aparitia omului, si dezvoltarea acestuia, pana la aparitia primelor informatii scrise.
Aceasta epoca, la fel ca cea din ziua de azi, era impartita in doua: Paleoliticul Magic, si Paleoliticul Simplu, sau Incuiat, alcatuit din...oameni simplii, fara abilitati magice.
Binenteles ca cei din Paleoliticul Magic erau mult mai avantajati decat Incuiatii, deoarece, chiar daca nu isi puteau controla fluxul magic in totalitate, fiind lipsiti de autocontrol(in general), vanatul devenea mult mai simplu si mai rapid, caci cu o singura dorinta de-a vrajitorului, animalul cadea lat la pamant.
Paleoliticul Incuiat era format din grupulete de oameni ce luptau pentru hrana, pentru supravietuire...Trebuiau sa faca totul manual, inclusiv construirea unui foc(pe atunci, singura sursa de caldura, inafara de soare).
Peste cativa ani s-au format cetele, dar care erau mai putin organizate ca triburile vrajitorilor.
Conducatorii principali ai triburilor erau numai de sex masculin, deoarece, pe atunci, se credea ca barbatii sunt mai puternici decat femeile, care aveau rolul de a ingriji familia..Si atat.
Cel mai important conducator din acea perioada a fost Caesius, care a dat primele legi(nescrise totusi..dar care erau puse in aplicare).

Am zambit, multumita, dupa care am lasat totul pe banca.
'O ora foarte interesanta.'mi-am spus apoi.

[Image: nf1dep.png]
Find all posts by this user

Messages In This Thread
Re: Capitolul I ~:~ Lectia I ~:~ Inceputurile Magiei ::~:: Istoria Magiei - by Iseult Cromwell - 13 Oct 2010, 09:59

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Lectia III ~Istoria Egiptului Antic.~ Ginny Anne Alden 19 3,054 13 Sep 2011, 16:17
Last Post: Ginny Anne Alden
  Inscrieri pentru cursul "Istoria Magiei" Ginny Anne Alden 30 4,298 01 Sep 2011, 19:28
  Elevii cursului "Istoria Magiei" Ginny Anne Alden 0 1,059 15 Jul 2011, 21:00
  ~ Formular de Inscriere la ora de Istoria Magiei ~ Katya Sokorov 33 4,991 06 Jul 2011, 21:24
Last Post: David de Gea
  Capitolul I ~:~ Lectia II ~:~ Mezoliticul Magic. Mezoliticul Incuiat. ::~:: Istoria Magiei Yuuki Rawkuro 9 1,878 22 Apr 2011, 11:52
Last Post: Hermione Padma
  Scurt Rezumat al Istoriei Magiei din Toate Timpurile Katya Sokorov 5 1,579 24 Sep 2010, 21:33
Last Post: Yuuki Rawkuro
  ~ Ora de Istoria Magiei ~ Katya Sokorov 0 1,100 21 Sep 2010, 21:57
Last Post: Katya Sokorov