! Lectia III !
|
13 Oct 2010, 15:07
|||
|
|||
'Off, iar intarzii..... Poate fi viata mea altceva decat o continua fuga ?',imi ziceam eu tinandu-mi singura morala.
Si cu toate astea speram sa nu fiu obseravata, trecand prin multimea de elevi ce intra si vazand fata domnisoarei Ashlyn m-am cutremurat, caci cu toate ca auzizeam vestea ca aceasta intarziase la randul ei, in ansamblu tot ma simteam rusinata. Am plecat ochii in semn de supunere si m-am asezat in prima banca care-mi iesi in cale.Uitandu-ma in stanga si in drepta incepeam sa-mi dau seama ca ora de astazi avea sa fie diferita, poate chiar si mai distractiva decat ultimele doua care fusesera foarte interesante. Am mai privit o data in dreapta mea si am vazut-o pe Helena.Statuse in tot acest timp acolo, cum de nu o observasem ? 'In fine,pana la urma am venit cu un nou gand la ora asta', mi-am spus eu increzatoare ridicand mana. Fiind singura care vroia sa raspunda, desi nu se puse nici o intrebare, fusesem numita de catre doamna profesoara si asa am inceput sa-mi spun nelamurirea : "Dumneavoastra, acum, stiind toate beneficiile pe care ni le-ai prezentat ora trecuta, in care lume ati dori sa traiti ?" Poate era o intrebare prea indrazneata, sau personala, insa ma interesa cum vedea doamna noastra profesoara lucrurile. Vroiam doar sa stiu, nimic mai mult. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca | Robert Eric Smith | 7 | 1,849 |
23 Oct 2011, 12:18 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia II - Mijloacele de comunicare ale Incuiatilor | Robert Eric Smith | 50 | 9,840 |
13 Sep 2011, 14:43 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor | Robert Eric Smith | 38 | 5,769 |
18 Jul 2011, 13:08 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia IV | Ashlyn Meester | 17 | 3,735 |
29 Jun 2011, 11:00 Last Post: Katya Sokorov |
|
Lectia II. | Ashlyn Meester | 35 | 6,237 |
09 Oct 2010, 15:07 Last Post: Ashlyn Meester |
|
~Lectia I | Ashlyn Meester | 30 | 5,605 |
27 Sep 2010, 18:21 Last Post: Ashlyn Meester |