Thread Closed 
De cate ori poate muri un suflet?
13 Oct 2010, 15:22
Shhhhht ii zise Aylee din nou cercetasei.Dar ea parea ca era pe alta planeta.Se uita dupa colt, dar nu era nimic acolo.Cei ce au sorbit odata otrava visului sunt ca si drogatii : nu mai pot trai fara narcoticul ce-i omoara...zise Aylee in soapta privind-o pe Cryss cum tanjeste dupa ceva inexistent.O simti cum zvacneste sub ea, manata de dorinta de a-si urma imaginatia.Ii stranse umarul, ceea ce o facu pe Crystal sa geama.Nu isi imagina ca fetita aia neagra, de un metru saizeci de centrimetri, care mai era si cu doi ani mai mica decat ea, avea o putere asa de mare.Sau poate ca doar o prinse pe nepregatite.Nu stiu inca multe despre Aylee.Mereu face ceva care te uimeste..., gandi cecetasa.Macar strangerea acea a functionat, caci Aylee o vazu ca coboara din nou pe pamant.Traise intr-o padure, deci putea spune ca avea instincte destul de bune.Dar acum ii spunea ca ceva nu e bine, nu e real.Prinse plaselele infasurate in panza neagra ale cutitului ei.Trebuie sa verific ceva.Scoase cutitul si dori sa se taie in palma, dar in momentul cand gandi asta, lumea se transforma in cenusa.Apoi se candi ca i-ar placea sa-si priveasca cutitul, iar lama se refacu.Atunci Aylee exclama Stiam eu !

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: De cate ori poate muri un suflet? - by Aylee L. Lovel - 13 Oct 2010, 15:22