De cate ori poate muri un suflet?
|
13 Oct 2010, 15:37
|||
|
|||
"Da cred ca nu esti singura care stie, syiu in ce m-am bagat, insa nu pare ca exista vreo usita in dos prin care sa ma furisez atunci cand sunt in impas."
Poate ca asta gandea, insa lui Aylee ii spuse doar atat : "Sufletul are iluzii, precum pasarea are aripi, e ceea ce il sustine." De cele mai multe ori ar fi vrut sa zboare departe si sa lase toata lumea acolo, precum o pagina rupta dintr-o carte pierduta.Ar fi vrut sa o lase acolo, pur si simplu sa-si inchida ochii, numai ca sa nu riste sa vada alti oameni tristi. O privi in ochi pe Aylee si vazu frustrarea si durerea in golul gri ce dainuia mereu in ea ca o perdea groasa de fum.Pentru prima data Cryss remarca nuanta ciudata din ochii viperinei, asta pana isi inchise pleoapele, infumurata de atata interes, caci acum cecetasa o privea de-a dreptul. "Ochii tai...", incepu Cryss. "Continua...", o indemna viperina pe un ton rece, insa ce arata ca incet-incet gheata din ea se topea, dar tot nu disparea. "Ochii tai, felul in care privesti si vorbele calculate pe care le rostesti, toate vorbesc si stiu faptul ca acum multi ani ai fost o faptura creata din tristete, praf si doruri amare.Trupul tau este gol, acolo unde candva iti era inima ! Insa acum trebuie sa inveti sa-ti accepti prietenii. " Inainte ca fata sa apuce sa raspunsa, o silueta cenusie se furisa in spatele lor.Era Baronul...Nimic nu mai avea sens, insa Cryss rosti cu incredere : "Inainte sa mor vreau sa aflu raspunsul tau !" Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|