! Lectia III !
|
13 Oct 2010, 16:16
|||
|
|||
Asta ma uimea, insa imi ascundeam orice emotie din glas si incercam sa nu arat nimic, doar prietenie, intelegere si poate putina frustrare.
"Cu toate ca am pus aceasta intrebare nici eu nu sunt sigura de ceea ce vreau, stiu doar ca vreau.Insa fiind pusa in situatia de a alege... trebuie sa raspund asa ca sincer de multe ori as dori sa traiesc in Lumea Incuiatilor, caci e mult mai simpla viata, mai usoara si poate mai usoara, tocmai prin faptul ca orice faci, faci pe puterile tale si asta te face de pe o zi pe alta mai bun... te situeaza mai sus. Lumea Vrajitorilor, este insa o lume fara PLICTISEALA, mereu inveti vraji noi care sa te ajute, cunosti oameni noi care sa-ti arate fiecare cai diferite si nu in cele din urma, asa cum am mai spus, castigi timp ! In concluzie uneori as vrea sa pot zbura din Lumea Incuiatilor in Lumea Vrajitorilor . " Mi-am terminat victorioasa lungul "monolog "ce speram ca nu-i plictisise pe elevii din clasa si am asteptat rabdatoare raspunsul domnisoarei profesoare. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca | Robert Eric Smith | 7 | 1,847 |
23 Oct 2011, 12:18 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia II - Mijloacele de comunicare ale Incuiatilor | Robert Eric Smith | 50 | 9,831 |
13 Sep 2011, 14:43 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor | Robert Eric Smith | 38 | 5,768 |
18 Jul 2011, 13:08 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia IV | Ashlyn Meester | 17 | 3,729 |
29 Jun 2011, 11:00 Last Post: Katya Sokorov |
|
Lectia II. | Ashlyn Meester | 35 | 6,211 |
09 Oct 2010, 15:07 Last Post: Ashlyn Meester |
|
~Lectia I | Ashlyn Meester | 30 | 5,571 |
27 Sep 2010, 18:21 Last Post: Ashlyn Meester |