Poze cu noi
|
13 Oct 2010, 19:12
|||
|
|||
Ash, cred ca esti nebuna
Esti superba. SI cand eu fac un compliment, asta e adevarul. De obicei le spun oamenilor direct ce cred despre ei. De unde si pana unde zici ca esti grasa. Nu stiu cat iesi tu prin oras, dar ai impresia gresita a cuvantului "gras". Inseamna ca n-ai vazut fete grase pana acum. Arati foarte bine. Tu te iei mai mult dupa cele slabe, nu dupa cele mai grase ca tine. Asa faceam si eu. Mama care are 38 de kg, si eu 50 si ma chinui sa o ajung doar pentru ca imi place corpul ei si vreau sa fiu cat mai slaba. Si hai sa recunoastem, ea femeie in toata firea, iar eu sunt o copila cu prea multi gargauni pe creier. Chiar nu ai de ce sa te ingrijorezi. Si daca te infometezi faci o mare prostie. Ti-o spun din experienta ca si eu am avut surplus de greutate si asa am slabit. Iar acum nu stiu cum sa mai scap de problemele de sanatate. Te inteleg, orice femeie vrea sa aiba ceva mai putine kg. Nu pot sa te sfatuiesc decat sa ai grija ce mananci. Trebuie doar sa ai o dieta echilibrata. Asta daca o iei pe urmele mele si iti place sa obosesti si cand respiri. Nu este usor deloc. Am prea multa experienta in asta si stiu ca am probleme psihologice cand vine vorba de mancare. Chiar o urasc si probabil de aia imi este usor sa nu mananc zile la rand. Eu inca nu realizez ce poate sa mi se intample daca continui, sau da, poate stiu, dar nu realizez cu adevarat consecintele. Eu sunt obsedata mult de asta. Habar n-ai si incerc sa te sfatuiesc de bine. Chiar arati extrem de bine si e normal sa fi prea constienta de corpul tau. Daca nu te simti bine, ia-o usor, vorba lui Raizen cu sport, iar eu iti zic de o dieta cat mai echilibrata, dar consistenta si o sa vezi ca o sa scapi repede de alea 5 kg care te deranjeaza. Plus ca nu o sa mai iei in greutate asa usor daca slabesti sanatos. Trust me. Nu vreau sa vad si pe altcineva repetand greselile mele. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu userii | Isabella River | 11 | 3,899 |
03 Sep 2018, 21:35 Last Post: Splendora Cromwell |
|
Poze cu pets | Ginny Malfoy | 161 | 28,725 |
25 Jan 2018, 18:13 Last Post: Ginny Anne Alden |
|