! Lectia III !
|
13 Oct 2010, 19:41
|||
|
|||
Am ridicat mana hotarata.
Vazand ca domnisoara prof. aproba , m-am ridicat in picioare. "Nici eu nu sunt intocmai sigura de Lumea careia vreau sa apartin:cea a Incuiatilor, sau cea a Vrajitorilor. Atunci cand esti Vrajitor , poti face foarte multe lucruri cu ajutorul magiei. Aceasta te scuteste din anumite necazuri,lucruri etc. Viata este mult mai usoara cand poti folosi Magia. Dar daca esti Incuiat,esti nevoit sa faci mai multe lucruri de unul singur.Si am trait asta aproape pe propria mea piele.Adica,inainte sa ma inscriu la Hogwarts,eu am trait printre ei,in Lumea lor. Aproape toti prietenii mei sunt Incuiati si simt ,oarecum , ca apartin Incuiatilor. Ocupa o parte din mine.Obisnuiam mereu sa fac lucrurile pe care ei le faceau deoarece nu puteam folosi magia." Am facut o pauza,observand ca unii elevi ma priveau ciudat. "Poate ca nu este important.Si imi pare rau ca am spus asta tocmai la ora dumneavoastra" Apoi m-am asezat , neputand sa o privesc pe profesoara in ochi. ~For you,I'm Jess. ![]() ![]() Cele mai bune produse! O mare dragoste este de neconceput fãrã o mare inteligenþã; inteligenþa este egalã cu profunzimea sufletului; iatã de ce sufletele mari ating culmile umanismului; tot ele sunt ºi mari inteligenþe. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca | Robert Eric Smith | 7 | 1,852 |
23 Oct 2011, 12:18 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Lectia II - Mijloacele de comunicare ale Incuiatilor | Robert Eric Smith | 50 | 9,845 |
13 Sep 2011, 14:43 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor | Robert Eric Smith | 38 | 5,769 |
18 Jul 2011, 13:08 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia IV | Ashlyn Meester | 17 | 3,740 |
29 Jun 2011, 11:00 Last Post: Katya Sokorov |
|
Lectia II. | Ashlyn Meester | 35 | 6,260 |
09 Oct 2010, 15:07 Last Post: Ashlyn Meester |
|
~Lectia I | Ashlyn Meester | 30 | 5,646 |
27 Sep 2010, 18:21 Last Post: Ashlyn Meester |