Lectia I >:)
|
13 Oct 2010, 22:08
|||
|
|||
-Frumoasa prezentare, Aylee. Pentru prezenta la ora, desi un pic intarziata si cu descrierea pe care ne-ai facut-o, Viperinii castiga 10 puncte! La fel si domnisoara Snow, le aduce Ochilor-de-Soim un plus de 5 puncte! Si raspunsul la intrebarea ta, domnisoara Jersey, paiii... pe cand eram mai mica, am uitat sa mentionez ca am fost la scoala Incuiatilor pentru ca ma obligase tata sa imi perfectionez Studiul Incuiatilor. Acolo am fost intr-atat pasionata de matematica, incat m-am hotarat sa incerc si matematica vrajitorilor. Pentru intrebarea pusa, Astropufii primesc inca 5 puncte! Daca mai aveti si alte intrebari, din pacate nu le veti mai putea pune, decat poate la sfarsitul orei.
Se vedea ca unii nu erau prea incantati de acest lucru, dar se supusera nedreptatii. -Astazi vom face doar o introducere in Aritmantie, pentru a vedea "cum se mananca" Aritmantia. De asemenea as dori sa aflu aptitudinile voastre in Aritmantie. Pe tabla aparu un scris caligrafic Aritmantia este materia ce se ocupa cu studiul numerelor magice. Aceasta poate fi asemanata si cu matematica Incuiatilor, mult mai extinsa. Fiecare numar are o valoare in Aritmantie, si foarte putine persoane cunosc o zecime din toate proprietatile numerelor. Una dintre aceasta persoana este un matematician de origine german numit Markus Schwarm. Cea mai mare descoperire a sa a fost Aritmantia insasi. A observat ca daca combini unele numere prin anumite formule vei afla diferite potiuni, lucruri sau multe altele. Exista si cateva numere cu proprietati abstracte. Exemplu: 0. -Cam atat pentru acum. Mai intai vreau sa aflu si ce mai stiti despre Aritmantie. Cine imi poate spune cam ce proprietate are numarul 7? Nu credeam ca cineva putea stie, dar imi incercam si eu norocul... ![]() Hayley Megan Alden |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia 3- Miscarea stelelor | Nereida Devon | 6 | 3,467 |
10 Jan 2009, 17:49 Last Post: paffy camy |
|
Lectia 2- Cititul in palma | Nereida Devon | 14 | 9,542 |
09 Dec 2008, 15:19 Last Post: Nereida Devon |
|
Lectia numarul V - Quintaped | Kennya Allen | 6 | 2,344 |