Thread Closed 
De cate ori poate muri un suflet?
13 Oct 2010, 22:28
Vrea raspunsul meu...gandi Aylee. Poate ca totusi avea ceva acolo unde inima ar fi trebuit sa bata.Dar nu raspunse din prima.Se apropie de un deam si dadu cu pumnul in el.Se sparse cu un zgomot puternic. Mii de cioburi isi luau acum zborul, dar unul ajunse in mana viperinei.Se intoarse cu ciobul, iar Cryss arunca o privire fugara spre pumnul ei, care nu arata nici un semn ca ar fi avut vre-un contact cu geamul.Intinde mana.Cryss statea nemiscata, in timp ce Aylee ii dezvelea antebratul.Puse jos ciobul si isi scoase bagheta.Atinse bratul lui Cryss si murmura cateva cuvinte intelese doar de ea.Apoi ridica ciobul de pe jos si facu o taietura, nici adanca, nici lunga, pe mana cercetasei.Aceasta nu simti nici o durere, probabil din cauza vrajii, isi zise ea. Dar nu avutimp sa reflecteze, caci viperina isi cresta propriul brat, odata, de doua ori, de zece ori, dar de fiecare data rana se inchidea pe loc, fara sa verse nici macar o picatura de sange.Apoi o ruga din ochi pe Crystal sa o taie. Ea kua ciobul cu o oarecare retinere si incerca sa lase o adancitura in carnea fetei, dar iarasi se inchise pe loc.In schimb, aparu pe pielea ei o alta zgarietura. Aylee se apleca si rupse o fasie lunga din propria-i pelerina si lega mana prietenei sale.
Daca durerea ne face sa inchidem usile vietii si ne sileste sa privim decat in noi, iar fantezia durerii devine realitatea deprimarii, atunci fiecare sclipire pare soarele. Insa soarele nu este ceea ce caut eu.Caci durerea mea nu este fizica.Dupa cum ai vazut este greu sa ma lovesti.Sunt putine lucruri care ma pot rani, cum ar fi cutitul meu facut de varcolaci. Inchise ochii, iar in lumina efemera Cryss ii putea vedea cele trei urme de ghiare care incepeau de la sprancene si ajungeau pana la mijlocul obrazului, peste ochiul stang. Stii ca eu vad sufletele oamenilor, dar asta nu e ceva ce am vrut eu.Se intampla fiindca sufletul meu e un monstru, care nu asculta de mine si asta pentru ca m-am lasat condusa de el. Daca am prieteni le poate face rau, iar asta nu as suporta.Deci, daca sunt doar eu... Intinse din nou mana, fara nici o urma. El nu ma lasa sa patesc ceva...
Ce emotionant... marai Baronul in timp ce-si ridica sabia si o pironi spre fetele care stateau una in spatele celeilalte. Aylee facu un pas in fata si desfacu larg bratele ca pentru a fi rastignita. Haide ! Omoara-ne ! Opreste chinul unei vieti in care sunt doar spectator ! Omoara-ne asa cum ai facut candva si cu iubita ta ! Atunci fantoma se napusti spre ele cu sabia ridicata !

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
Re: De cate ori poate muri un suflet? - by Aylee L. Lovel - 13 Oct 2010, 22:28