Dezvaluirile Profetului
|
13 Oct 2010, 23:16
|||
|
|||
"Ce stupid!" ma gandeam in timp ce furculita facea ture in portia de spaghete de pe masa. Ma enervau toate vocile de azi ce murmurau numai Harry Potter. Un erou. De parca ar fi singurul vrajitor important. Marea majoritatea murmura " Harry nu poate fi mort, el e puternic, nu poate fi mort" in timp ce altii spuneau " Sigur e mort, hai ca norocul incepatorului nu se repeta" Am ridicat o spranceana, cu un aer de plictisita si neinteresata, continuand sa ma holbez prosteste la farfuria ce statea in fata mea de mai bine de o ora. - Tu ce crezi? se auzi o vocea unei fete, probabil noua. Nu o mai vazusem. - Sa cred ce? o intreb, desi anticipam raspunsul. Ea isi dadu ochii peste cap, apoi se aproprie de mine, soptindu-mi. - De toata chestia asta, cu Harry Potter. Ce crezi, e mort sau nu? - Nu stiu, fu singurul meu raspuns. - Nu stii ce? - Nu stiu daca e mort. Poate fi si viu si mort. Sunt realista ca nu e nemuritor, cum credeti voi. Potterica nu e decat o unealta, cum suntem toti. Ne nastem ca sa murim. Multumita? Fata se uita perplexa la mine, apoi isi indrepta privirile catre o colega de langa ea. Minunat, deja imi creasem o reputatie proasta si cu siguranta eram barfita. Ce sa-i faci, nu-s in toane chiar bune... Quote:- Atentie, va rog!Am ridicat capul inspre directoarea care incerca sa faca putina liniste. Ma rog, nu prea reusea, dar asta e alta chestie. " Ce mai e acum?" ma indrept, abtinandu-ma sa nu o spun cu voce tare. Quote: Stiu ca sunteti uimiti, dar va rog s-sa mergeti la ore.Minunat! Si speram sa scap cumva de ore. Cand m-am ridicat de la masa, am observat ca directoarea se abtinea cu foarte mare greutate sa nu planga. Cat se umileste... Toti eram pregatiti sa mergem la ore, insa un incident ne opri sa ramanem in sala. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|