Un drum presarat cu petice de frunze si praf de vise...
|
14 Oct 2010, 07:39
|||
|
|||
OOC : Nu ai de ce sa-ti ceri scuze Imi place mult cum ai scris si desigur vreau sa-ti urez bun venit
"Nimic nu e perfect in aceasta lume, nici macar cercul ! Insa daca se intampla ceva, voi sti, da asa a fost scris sa fie, caci destinul este dat de cer, dar se oglindeste in oameni, reiese din parfumul florilor si zboara in vant alaturi de pasari. Noi ne respiram propriul destin, fara a face diferenta dintre acesta si niste simpli vapori de apa." Imi repetam vorbele cu voce tare, zambind si spunandu-mi acelasi citat mereu : "Daca as sti sa ma privesc, m-as intelege !" Nu stiam ce reactie ar putea avea fata vazand ca vorbeam aparent singura, insa eu ei ii vorbeam. Cele spuse de mine spre ea se indreptau, facand-o sa-si dea seama de realitate. Ma privi indelung neincrezatoare inca in vorbele sau siguranta pe care totusi o prezentam. Am privit-o in ochi si i-am vazut sufletul mult prea puternic pentru a fi inchis intr-o singura fiinta. Daaa, era o persoana puternica.... si totusi parea atat de visatoare si linistita. "Sunt Cryss...", am inceput eu. Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|