Lectia I >:)
|
14 Oct 2010, 09:40
|||
|
|||
Samantha fusese unul dintre acei elevi care se uitau cu o falca in cer si una pe pamant la doamna profesoara. Nu incapea discutie, era de treaba. Foarte. Dar descrierea... in orice caz, si-a revenit dupa cateva momente, adoptand o pozitie ceva mai demna. Nu, nu, nu avea sa ridice mana la prezentare. Cum ar putea spune ca a trait atata timp aproape rupta de tot ce inseamna scoala sau discipline magice? Sau mai bine ridica mana si nu se complica cu detalii. Sau... mai bine isi vedea de schitele ei pe foaie facute in creion. (avea destule, Incuiatii tind sa abuzeze de ele). tanara eleva inca asocia anumite elemente cu cele dinafara lumii magice.
Chiar si Aritmantia o comparase cu matematica, desi vorbise si auzise de la numerosi elevi ce presupune. Acum vedea cu proprii ochi ca cele 2 materiii difera extrem de mult. Cine imi poate spune cam ce proprietate are numarul 7?
Am ridicat mana ca arsa. Citisem intr-o carte de-a oamenilor despre "Misterele din spatele cifrelor". Dar profesoara a numit pe altcineva. Am scrasnit din dinti dar m-am linistit imediat vazand ce e tot de-a soimilor. Samantha o mai remarcase pe Ema si al celelalte ore, asa ce se multumi sa-i transmita un "Bravo" pe soptite si ramase cu mana ridicata, inarmata cu o alta explicatie: "-Am inteles ca saptele ar fi cifra intelepciunii si a perfectiunii si arata profunzimea in gandire. De asemena, oamenii vorbesc despre insemnatatea cifrei si in Biblie, cea mai cunoscuta lucrare a lor, atribuindu-i o anumita simbolistica -- datorita marturiilor istorice cu [,] care a fost asociata." Cativa au privit-o cu mirare, dar ei incepea sa-i placa materia. "Hmm... unii probabil ca nici nu au auzit de denumirea de "Biblie" ![]() "And so I'll be reborn like the fire bird from ashes!" "Wit beyond meansure is man's greatest treasure!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia 3- Miscarea stelelor | Nereida Devon | 6 | 3,467 |
10 Jan 2009, 17:49 Last Post: paffy camy |
|
Lectia 2- Cititul in palma | Nereida Devon | 14 | 9,542 |
09 Dec 2008, 15:19 Last Post: Nereida Devon |
|
Lectia numarul V - Quintaped | Kennya Allen | 6 | 2,344 |