Poze cu noi
|
14 Oct 2010, 20:30
|||
|
|||
pai, oameni buni, de mult nu am mai trecut pe aici
1. la mana, e normal sa ne scufundam in off ca doar suntem darkmartieni 2.Bella, ador poza care ai puso, esti foarte frumoasa, si rochia e superba si adidasii aia fac poza super funny 3.Ashlyn, nu ai de ce sa te consideri grasa, arati foarte bine, si nu conteaza foarte mult kilogramele ci mai mult centimetrii apoi, asa ca o chestie de cultura generala, nu e bine sa mananci fructe multe, fiindca nu dau senzatie de satietate si asa mananci pana se termina fructul nu pana te saturi, si glucoza careo au iarasi nu face bine. Deci faza cu mancatul fructelor e pe muchie de cutit apoi, ce fac eu daca vreau sa slabesc? nimic pur si simplu incerc sa mananc cat mai echilibrat, si variat, si sa iau mese la ore fixe, ca sa imi formez un metabolism, cum ar trebui toata lumea sa faca, fiindca metabolismul meu e varza apoi, ar trebui sa faci un sport, sau chiar sa te plimbi in fiecare zi, macar cant te duci sau te intorci de la scoala, dar cat mai des, sa faci miscare, si asa ramai in forma la mine functioneaza nu sunt 100% multumita de cum arat dar decat ca altele care arata mai rau, mai bine cum m'a lasat Dumnezeu Cred ca am scris prea mult ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Poze cu userii | Isabella River | 11 | 3,896 |
03 Sep 2018, 21:35 Last Post: Splendora Cromwell |
|
Poze cu pets | Ginny Malfoy | 161 | 28,678 |
25 Jan 2018, 18:13 Last Post: Ginny Anne Alden |
|
Poze cu surorile/fratii nostri | Hayley M. Alden | 5 | 2,632 |