Scrie shi u!!!
|
18 Sep 2007, 19:00
|||
|
|||
Aaaa... si tu esti fana Harry&Ginny si Ron&Hermione
- CE???? urla Harry. CUM ADICA A EXPLODAT?? NU O SA MAI VB CU NOI HAGRID TOATA VATZA!!!! - Poi... incepu Ron de-abia dezlipindu-si buzele de ale lui Hermione, vezi tu... dupa ce ai plecat in padure cu Ginny, dragonul aproape a omorat-o pe Hermione... - Si tu mai salvat... vaai Ron, zise Hermione si il saruta inca o data. - Deci sa inteleg k tu ai facut o vraja iar dragonul a explodat. DAR CE NAIBA II SPUNEM LUI HAGRID?? - Nu stiu Harry... - Calmati-va, spuse Ginny. Trebuie sa gasim o solutie. Aaa... Harry!! Cred k stiu! - Ce? Ginny lua cartea despre dragoni a lui Hagrid. - Mai ti minte atunci cand ai cautat mancarea favorita a dragonilor? - Hmm... da, si ce e cu asta? - Poi ai sarit peste mai multe chestii... pe noi ne-a interesat mancarea, nu si specia si altele... printre care si cat traieste acest tip de dragon. - Ginny esti un geniu!!!! zise Harry si o lua in brate dupa care o saruta. Ginny rosi si continua. - M-am gandit k noi l-am hranit atunci pe fratele lui Norbert... de ce oare a murit a doua zi? Pai poate k i-a venit vremea sa moara. - Da... ai dreptate... e f logic. zise Hermione Ii lua cartea din maini si dadu la o anumita pagina. - Asa... "Aceasta rasa de dragoni traieste in medie 4 ani, niciodata depasind aceasta varsta..." Da! Hagrid avea dragonul de aprox. 4 ani! -De fapt Charlie. Hagrid ne-a spus mai demult k de obicei toti dragoni luati de ei au aprox. 4 ani, spuse Ron. - Da, da... Deci acest dragon nu a murit din cauza noastra, zise Ginny fericita. - Scuza perfecta!!! spuse si Harry. Uau la ce m-am gandit |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|