Cancelaria
|
15 Oct 2010, 09:35
|||
|
|||
Aah. Abia terminase o ora de Istoria Magiei si o durea mana la cat corectase pergamentele elevilor. Isi rasuci usor incheietura, strangand pana in mana. Abia venise de la toaleta profesorilor - unde spalase pana ca sa nu fie murdara - si intrase direct in cancelarie. Deci, apasa puternic pe clanta si impinse usa, care se deschise cu un scartait usor. Nu prea mai era nimeni in cancelarie, inafara de Kennya. O cunoscuse in Hogwarts, din ce isi amintea ea, desi nu era chiar sigur. Dar stia ca fusese o viperina.
"Aha ... Profesoara de ... aa ... Vajhat ?" incerca Yuuki sa zambeasca. Isi puse catalogul la locul lui si isi baga in gentuta ei mica calimara cu cerneala albastra. Se aseza jos, privind-o curios pe profesoara. Avea gusturi destul de bune, arata ok ... adica, nu era nimic extra-special la ea. "Astazi le-am dat o tema scrisa in clasa elevilor. Acum regret asta." rase usor Yuuki, privind-o pe ex-viperina. Incerca sa comunice cu ea si era aproape sigura ca avea sa reuseasca. "Nu imi place sa iau testele in cancelarie ... mereu pierd cate patru, cinci din cauza harmalaiei creeate de alti profesori." Yuuki se ridica, asezandu-se pe fotoliul de langa cel pe care statea profesoara de Vajhat. Ii zambi, asteptand un raspuns, rotindu-si usor incheieturile ambelor maini - schimbase pana din stanga-n dreapta si din dreapta-n stanga. Acum o dureau oribil ambele maini, mai ales dreapta fiindca atunci cand scria cu dreapta depunea un efort destul de mare (ea era stangace) ![]() nu scrieti replicile mele la ore |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Cancelaria II | Isabella River | 4 | 2,078 |
23 Apr 2012, 21:35 Last Post: Ivy Thibault |