Viizita nocturna~
15 Oct 2010, 15:21
Eram uimita de ceea ce i se intamplase lui Ruthie,habar nu aveam ce ar fi putut sa pateasca,iar prin raspunsul ei mut
imi dadusem seama ca nu era deloc bine. Adica cum am putut sa pun intrebarea aceasta din moment ce era clar ca nu e bine. Of,cat de putin ma gandisem cand am formulat intrebarea. Dar acum nu mai vroiam sa ma gandesc la asta. Yuky era si ea uimita de ceea ce se intamplase,se uita la mine nedumerita,apoi la perdelele vechi care sugerau un fel de abandon,apoi la Ruthie care era si ea atat de confuza,apoi din nou la mine.
Faptele lui Yuky ma derutara putin si pe mine,iar pentru cateva secunde ii repetam si eu miscarile. Apoi revenindu-mi in fire ma uiitam la aceea fata si i-am spus:
-Haide,aseaza-te putin aici!
Observasem un scaun care era vechi,dar totusi inca parea destul de stabil. Asteptam ca Ruthie sa isi mai revina putin pentru a putea sa ne spua cate ceva despre ea.
Trezindu-ma din gandurile mele,datorita unei chestii care cazuse de pe raft. Cand m-am dus sa ma uit mi-am dat seama ca este un obiect Intunecat. Doream sa aflu ce e ,dar pana atunci vroiam sa aflu cum se mai simte Ruthie.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Viizita nocturna~ - by Rosalie Vivienne Alden - 03 Oct 2010, 18:39
Re: Viizita nocturna~ - by Afrodita LaFont - 03 Oct 2010, 18:44
Re: Viizita nocturna~ - by Afrodita LaFont - 03 Oct 2010, 19:03
Re: Viizita nocturna~ - by Afrodita LaFont - 04 Oct 2010, 22:47
Re: Viizita nocturna~ - by Afrodita LaFont - 05 Oct 2010, 19:10
Re: Viizita nocturna~ - by Ruthie Allen - 05 Oct 2010, 23:19
Re: Viizita nocturna~ - by Ruthie Allen - 07 Oct 2010, 12:26
Re: Viizita nocturna~ - by Ruthie Allen - 15 Oct 2010, 11:33