Un drum presarat cu petice de frunze si praf de vise...
|
15 Oct 2010, 18:39
|||
|
|||
OOC : Nu e nici o problema, esti binevenita
Doar RPG -ul specifica ca poate intra oricine... Calma, precum matasea verii, m-am intors spre silueta supla, care tocmai ma salutase.Stiam exact cum sa reactionez, fiind calculata, ca de fiecare data, nu-mi era nici rusine sa ma prezint, dar nici nu saream in sus, caci nu puteam spune ca ma aflam intr-o stare tocmai favorabila, iar decat sa-i intristez pe oameni... "Vrei sa plec ? ", ma intreba fata. "Nu, Doamne, nu, nu ! Numai ca nu stiam cine esti si asa mai departe.De aceea te-am privit probabil atat de atent, dar nu interpreta astfel. Lumea nu este ceea ce pare, ci ceea ce vrea sa para !", i-am spus ei, la fel de linistita, dar de data asta cu o unda de caldura in glas, apoi am gandit automat : 'Sper ca nu o zapacesc cu filozofie asta, dar nu pot sa gandesc altfel....Face parte din mine !' Am privit ingandurata spre Ruthie, care nu mai spusese nimic de cand ne intalnisem, zambindu-i sincer...Pana la urma ma bucuram ca se aflau amandoua cu mine... Si cum am mai spus : 'Pe zi ce trece, lumea ma ia din ce in ce mai mult prin surprindere.' Now, it's my turn
![]() ![]() ... to torture you. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|