O noua fila...
|
16 Oct 2010, 01:00
|||
|
|||
O zi neschimbata...ce parea ca am mai trait-o dar nu..nu este asa...totul se schimba atata in lumea mea cat si in lumea celor din jur...
Eram langa lac intins pe spate privind cerul...albastru limpede...pur si atat de neclintit dar atat de diferit in fiecare secunda.... Ma gandeam ca doar la prietenie...la viata...si la schimbari... Apoi am inceput parca sa vorbesc cu cerul...impartasindui gandurile mele... Nu alerga,mergi....nu te schimba,fi tu insuti....nu iti dori,indeplineste-ti...cand ai prieteni...doar atunci lumea va reveni la viata... Chiar cand esti singur cineva se gandeste la tine...cineva stie ca existi si iti da viata...iti arata un nou inceput...chiar cand esti singur si iti pierzi speranta ...nu nu esti singur ....o mana te va trage catre lumina mereu...cand ai incredere ...si crezi....atunci vei avea un drum pe care sa pasesti drumul tau si al prietenilor tai -Ah...viata...ceva atat de trecator...poti castiga azi iar maine sa pierzi mai mult ...am spus cu amaraciune... Am rasuflat usor si am privit cerul iar si iar si iar...era foarte bine imi face-am ordine in ganduri...dar...ceva parca lipsea |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O noua prietena | Charlotte Ambrosine | 8 | 1,504 |
26 Oct 2008, 19:00 Last Post: Charlotte Ambrosine |
|
O descoperire noua | Kennya Allen | 3 | 1,194 |
03 Sep 2008, 17:38 Last Post: Lyra Dust |