Picior rupt, coasta rupta, glezna luxata -> Salcia Batausa
|
16 Oct 2010, 13:14
|||
|
|||
O priveam pe Bell cu atentie . Se pricepea destul de bine sa'si ascunda sentimentele . Incerca sa se comporte ca o persoana foarte matura , si reusea de minune , dar in adancul sufletului stiam ca si ea isi facea griji pentru Ashlyn .
Desi devenisem adult , nu imi pasa . Ma purtam exact ca un copil . Exact ca prima data cand am venit la Hogwarts . Sirul gandurilor mi'a fost intrerupt de miscarea brusca a mainii lui Ashlyn. Am privit'o plina de speranta , crezand ca urma sa isi revina si sa se trezeasca , dar probabil avea doar un cosmar . Cu fiecare secunda care trecea , atmosfera devenea tot mai tensionata . Mi'am mutat privirea spre celalalt colt al camerei si am observat sa Bell disparuse . In momentul in care vroiam sa plec dupa ea , usa se izbi de perete si cercetasa intra in camera. " - Unde ai fost ? " am intrebat eu , cu o urma de curiozitate in glas . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Salcia batausa=nenorocire | Gohan Potter | 7 | 1,821 |
27 Dec 2010, 20:59 Last Post: Scarlett Soul |