Picior rupt, coasta rupta, glezna luxata -> Salcia Batausa
|
16 Oct 2010, 14:18
|||
|
|||
" - Da , dar putin . Am simtit cum mi'a strans mana cu putere , apoi .. a adormit din nou cred . Ma indoiesc ca era constienta cand a facut asta . Pur si simplu , sunt speriata pentru ea . "
" - Bella . Trebuie sa te linistesti . Si eu sunt intr'un fel ,dar nu asa o ajutam pe Ashlyn . Trebuie sa fim puternice pentru ea . " " - Mda . banuiesc ca ai dreptate . " am aprobat eu , dar fara prea mare convingere. Am mai stat cateva minute langa Bell apoi m'am ridicat si am privit in jos , incercand sa o mint pe Cercetasa : " - Aa .. eu am nevoie la baie . " Bell zambi senin si imi facu semn ca totul e in regula si ca pot pleca. Am intrat in baie . Simteam cum lacrimile arzatoare imi inunda ochii . Nu vroiam ca Bell sa ma vada asa . Trebuia sa fiu puternica , dar nu puteam . Nu dupa toate lucrurile care se petrecusera in ultimul timp . - Bella Emily Rose - There's a white moon hanging in the southern sky, under the sun rising in the east, but the west wind sings for me. ![]() I love you , Dess. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Salcia batausa=nenorocire | Gohan Potter | 7 | 1,821 |
27 Dec 2010, 20:59 Last Post: Scarlett Soul |