Lectia I - Istoria Transfigurarii
|
16 Oct 2010, 15:36
|||
|
|||
" Floricele pe campiii. Hai sa ne jucaam, copii!"
Uite la ce ma gandesc eu in timp ce altii sunt harnici. Daca mai am un singur an, ma indoiesc ca este o scuza buna sa nu particip la ore. Ma uitam la ceilalti cum pun intrebari si parca aveam senzatia ca mai rau ma pierd cu firea. Dumnezeule! Hotii imi fura ideile! Dar lenea asta... Mi-am sprijinint capul de cot abtinandu-ma sa nu salivez peste carti. Probabil inspiram curiozitate, caci nu mai putin de 3 ori, aveam senzatia ca se uita cineva la mine. Trebuia sa ridic si eu mana, poate, poate, cine stie, castig si eu cateva puncte pentru casa. Dar n-am idei. "Gandeste, gandeste, ce e asa greu?" Intr-un final, un firicel de idee imi statea pe limba. M-am abtinut sa ridic mana caci mereu incepeam cu " Aaa, Ii, Oa" cea ce le provoca majoritatii profesorilor rasul. Altora le provoca doar o dorinta imensa de a scadea 5 puncte pentru exprimare. Insa scaparea mea se ivi pe ultima suta de metri. Am ridicat mana sus, si aproape ca ii bagam degetele in par doamnei profesoare. Intr-un final, cam dupa 5 minute bune de stat cu mana atarnand, am fost pusa sa intreb/raspund: - Doamna, dar am cateva intrebari. Moticelli a efectuat multe vraji. Am auzit ca aceste vraji au condus spre imbatranirea lui mai rapida, iar ultima lui vraja facuta au condus la sansele de moarte sa fie de 80%. Si Moticelli a avut familie? Adica o sotie si/sau copii? Si daca a avut, s-a preocupat de acestia? M-am asezat, la cererea profesoarei, asteptand raspunsul ei. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia I - Introducere | Veronique A. Dupont | 31 | 4,680 |
16 Jan 2012, 18:38 Last Post: Veronique A. Dupont |
|
Lectia III - Fera Verto | Bell Evans | 20 | 3,417 |
05 Aug 2011, 21:36 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia II - Vraja Nallaw | Arwen Jade | 60 | 7,374 |
10 Apr 2011, 11:10 Last Post: Anaella L. Hathway |
|
Lectia IV - Vraja Kndun | Bell Evans | 30 | 6,365 |
25 Aug 2010, 20:25 Last Post: Kasumi Mikoto |
|
Lectia III - Animagi. Varcolaci | Bell Evans | 59 | 12,158 |
15 Jul 2010, 16:32 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia II - Transfigurarea animalelor | Bell Evans | 42 | 8,526 |
08 May 2010, 18:50 Last Post: Bell Evans |
|
Lectia I - Principalele categorii de Transfigurari. Notiuni elementare | Ginny Malfoy | 26 | 6,052 |
17 Mar 2010, 10:06 Last Post: Guest |